SERVICII

SERVICII

INSTALARE MANUALĂ

Descoperă libertatea de a monta suruburi în stil DIY cu dispozitivul nostru manual de înșurubat! Acest instrument îți permite să efectuezi montajul rapid și eficient, perfect pentru proiectele tale de acasă sau pentru construcții ușoare.

Instalare cu reductor

Descoperă libertatea de a monta șuruburi în stil DIY cu dispozitivul de înșurubat cu reductor! Această opțiune îți permite să abordezi proiectele de montaj cu o precizie superioră și un efort minim, ideal pentru lucrări care necesită acuratețe și rapiditate.

SERVICII DE PROIECTARE STRUCTURI DE FUNDARE

Punem la dispoziție servicii de proiectare pentru fundații realizate cu ajutorul șuruburilor noastre, garantând astfel calitate și eficiență.

Instalare profesionala

Suntem echipați cu cele mai avansate utilaje electrice profesionale și adaptoare hidraulice pentru excavatoare. Această ofertă este destinată proiectelor care necesită o precizie și o forță de neegalat, asigurând o instalare rapidă și sigură a șuruburilor de fundație, chiar și în cele mai dificile condiții de teren.

TESTARE CAPACITATE DE INCARCARE IN FUNCTIE DE SOL

Este recomandat să se efectueze testarea capacității de încărcare a șuruburilor în funcție de tipul de sol, pentru a stabili adecvat numărul lor și modul de distribuție pe suprafața fundației.

Contacteaza-ne

SHOPPING BAG 0