Despre

Despre

Ce sunt?

Șuruburile de fundație, așa cum sugerează și numele, sunt șuruburi gigantice care sunt înșurubate în sol folosind echipamente specializate, oferind o alternativă perfectă la beton. Practic poți avea o bucată de beton ca suport pentru proiectul tău sau micropiloti metalici înșurubați cu filet din oțel zincat care sunt capabile să susțînă câteva tone încărcare, se montează imediat, fără deranj și sunt reutilizabile sau reciclabile. Imagineazati o fundație pe care o poți refolosi și reconfigura cum vrei, ba chiar nu își pierde valoarea.

Șuruburile de fundație devin rapid fundațiile viitorului datorită avantajelor lor practice, de mediu și financiare.

Cum se fabrică?

Suruburile de fundație sunt fabricate din oțel de înaltă calitate S235 JR, conform standardelor riguroase ale EN 1090-1+A1, asigurând durabilitate și rezistență în timp.

Pentru a preveni coroziunea și a asigura o lungă durată de viață, acestea sunt protejate cu un strat generos denea zinc de 82 μm, conform TS EN ISO 1461.

Filetul șuruburilor are o lățime de 15/20 mm și o grosime de 3 mm, garantând o fixare solidă și sigură în sol.

Fundatie ventilata

Fundația ventilata pe micropiloti înșurubați este o solutie eficienta pentru fundarea constructiilor rezidentiale sau comerciale. Acest sistem combina o placa de beton armat ventilata cu un sistem de micropiloti metalici din otel insurubati are capacitate portanta de 5000 Kg/m2 si poate suporta conditii geotehnice dificile. Cofrajul din polipropilena contribuie la realizarea ventilatiei, separand clădirea de sol si eliminand puntea termica. Astfel, umiditatea poate fi eliminata si gazul radon atenuat, asigurand o performanta energetica ridicata. Sistemul este modular, cu un profil configurabil pentru orice tip de constructie. Sticla celulara poate fi utilizata ca material sub fundatie pentru a elimina puntea termica cu solul.

   Sisteme fotovoltaice

   Sistemele fotovoltaice montate cu micropiloți metalici insurubați oferă o soluție eficientă și durabilă pentru producerea de energie electrică din surse regenerabile. Acestea sunt ușor de instalat, cu costuri exacte și complet reutilizabile. Sistemele se adaptează la diferite tipuri de teren și permit economii semnificative de costuri de instalare, oferind o alternativă mai avantajoasă decât metodele tradiționale de fixare a panourilor solare.

   Poduri si docuri

   Soluție durabilă și eficientă cu o serie de avantaje semnificative. Acestea includ rapiditatea de instalare, deoarece nu este necesară pregătirea terenului, durabilitatea prin utilizarea de materiale de înaltă calitate și adaptabilitatea la condiții de mediu extreme. Instalarea cu micropiloți metalici înșurubați elimină costurile de excavare și reduce necesitatea de transport și manipulare a materialelor. Sistemele sunt flexibile și se potrivesc cu o varietate de dimensiuni și forme, oferind o alternativă mai convenabilă și mai ecologică decât metodele tradiționale de a fixa podurile și docurile.

     Scari, foisoare si garduri

     De la garduri pentru intimitate din lemn la garduri temporare pentru industria constructiilor si evenimentelor, suruburile pentru pamant ofera o fundatie durabila, permanenta, dar detasabila si reutilizabila pentru toate necesitatile de garduri. Instalarea rapida fara nevoia de fundatii din beton sau gauri pentru stalpi, solutiile noastre reduc dramatic costurile de munca si materiale in timp ce minimizeaza impactul asupra mediului. Fara sa se sape, sa se alinieze sau sa se faca beton.

     Semne de circulatie

     Marcajele rutiere montate cu micropiloti metalici insurubati oferă o soluție durabilă, sigură și eficientă pentru delimitarea clară a traseelor rutiere. Beneficiile acestei metode de montare incluzând montaj rapid pe loc, rezistență mecanică superioară, posibilitatea de reutilizare și reciclare.

     Detalii

     Contacteaza-ne

     SHOPPING BAG 0