Fundatii

ALEGE VARIANTA POTRIVITĂ

Fundatii

ALEGE VARIANTA POTRIVITĂ

FUNDAȚIE TIMBER FRAME

Această fundație modulară este realizată din lemn de înaltă calitate, oferind o soluție ecologică și estetică pentru proiectele dumneavoastră de construcție. Adaptabilă la diverse dimensiuni de module, se potrivește perfect atât pentru construcții mici, cât și pentru cele mai ample.

Montajul acestei fundații poate fi efectuat în regim DIY (Do It Yourself), oferind proprietarilor ocazia de a participa activ la construcția propriului proiect. Alternativ, oferim și servicii de montaj profesional, garantând o instalare rapidă și eficientă.

FUNDATIE LIGHT STEEL FRAME

Fundația din LSF reprezintă o opțiune modernă și durabilă pentru orice tip de structură. Construită din oțel galvanizat și ambutisat la rece, aceasta asigură o rezistență și stabilitate remarcabilă, adaptându-se la diferite configurații și dimensiuni de module. Este ideală pentru cei care caută o soluție sigură și de lungă durată, fiind potrivită atât pentru construcții rezidențiale, cât și comerciale.

Cu posibilitatea de montare DIY sau prin serviciile noastre profesionale, fundația din LSF se instalează rapid, asigurând o bază solidă și fiabilă pentru proiectul dumneavoastră.

FUNDAȚIE OTEL

Robustă și solidă cu o durabilitate excelentă, fundația din oțel este soluția ideală pentru proiecte care necesită suport pentru sarcini grele. Această fundație este proiectată pentru a oferi o rezistență și durabilitate superioară, fiind compusă din diverse mărimi de module.

Este o alegere excelentă pentru construcții industriale, comerciale și rezidențiale. Fundația din oțel poate fi montată atât în modul DIY, cât și de echipa noastră de profesioniști, care asigură o instalare precisă și rapidă.

SHOPPING BAG 0